Over ons

Ikwilbovenaan.nl is opgericht vanuit de gedachte dat alles meetbaar moet zijn, een echte ex-Google start-up wat dat betreft. Data is voor ons heilig. We beheren jaarlijks zo’n €10M+ aan marketinguitgave (o.a. AdWords, YouTube, Facebook) en weten door middel van slimme scripts, unieke techniek en logisch denken het maximale uit online marketing te halen.

Wij vergelijken onze tak van sport met bergbeklimmen: door middel van de juiste ervaring, de juiste data en vertrouwen in experts bereik je de top. Continue jezelf verbeteren; een iteratief proces. Daarnaast beklim je de berg nooit alleen. Wij zijn al een aantal keer omhoog geklommen en helpen je graag van base-camp 1 naar de summit-zone!

Wat maakt ons uniek?

Wij bieden ondersteuning voor een vast bedrag per maand. Hiermee onderscheiden wij ons van traditionele agencies. Daarnaast onderscheiden we ons op het allerbelangrijkste punt: kwaliteit. Wij zijn Google Premier Partner, dat betekent dat we staan voor excellentie op het gebied van Google Producten.

Google Premier Partner

Ikwilbovenaan.nl is een gecertificeerd Google Premier Partner. Dat wil zeggen dat wij direct contact met Google hebben en dat al onze mensen beschikken over alle verschillende AdWords certificeringen. Daarnaast houden wij u graag op de hoogte van de laatste (betá-)producten, maar ook cursussen, webinars en evenementen vanuit Google.

Leon

Founder / AdWords en Analytics fanaat

Akke

Conversion & Attribution Specialist

Marloes

AdWords Specialist

Max

Growth Hacker

Manus - Growth Hacker

Manus

UX & CRO Specialist

Lisa

Adwords Specialist

Vacature M/V

Nieuwe expeditieleider