Wat wij doen

Wil jij echt het allerhoogste niveau nastreven op het gebied van Paid advertising, dan ben je bij onze Search sherpa's aan het goede adres. Wij nemen je Google Ads account onder de loep en kijken waar we ruimte zien voor verbetering en groei. In veel gevallen bouwen we 'scripts' of 'automated rules' om te zorgen dat je altijd op het scherpst van de snede kan acteren in de Google Ads veiling. Vaak kunnen kleine aanpassingen hier zorgen voor gigantische kostenreductie. Sommige scripts anticiperen op kansen in de veiling (bijvoorbeeld bepaalde posities met goede CPC's), of kunnen je een duidelijke voorsprong geven op concurrentie doordat jij wél bepaalde data kan meenemen in je optimalisatie (bijvoorbeeld een slimme API-koppeling, waardoor je Google Ads account nét wat slimmer wordt). Wij stippelen niet alleen de route uit op het gebied van Search, maar ook op het gebied van Display advertising. We starten hier met een duidelijke opbouw van Persona's (waarbij we kijken wie jouw doelgroep is). Aan de hand van deze Persona's kunnen we een strategie opzetten, waarmee we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken, op Search of op Display (incl. YouTube). Eén cross-channel marketing strategie, met meetbare output; dat is de doelstelling!

Cruciaal bij een goede expeditie is de juiste data. Wij starten deze support altijd met het meten van de juiste doelen en een opzet van een goede rapportage structuur. Laatstgenoemde kan een wekelijkse MT-rapportage zijn, een maandelijks overzicht per kanaal of een compleet performance dashboard in Google Analytics.

Onze Search advertising sherpa's beschikken over deze kennis en zijn op de hoogte van de allerlaatste updates en slimste trucs.
Binnen zoekmachine marketing kunnen wij onze expertise leveren op de volgende kanalen:

Binnen zoekmachine marketing kunnen wij onze expertise leveren op de volgende kanalen:

Google Ads
Google Shopping
Bing Ads
YouTube

Voor wie we dat doen

We worden al jarenlang vertrouwd door kleine én grote klanten in de MKB

Prescan
Pathe Thuis
Intersport
Winkelstraat.nl

Onze online marketing berggidsen

Onze klanten hebben toegang tot een scala aan verschillende berggidsen. We helpen je graag op weg om meer te weten te komen over hoe wij werken door je kennis te laten maken met onze berggidsen. Mocht je daarna nog vragen hebben: dan weet je ons te vinden!

bekijk meer online marketing content

Mount Everest support

Voor organisaties die streven naar het allerhoogste

Voorheen 'Advanced AdWords Support

  • Alle ‘Kilimanjaro’ support
  • Advanced filters voor Google Ads
  • Automated rules voor Google Ads
  • Advanced Google Analytics
  • Onbeperkt custom rapportages
  • Bi-weekly 1:1 video calls
  • Buyer persona opbouw
€1495,- per maand


Dit is Leon; oprichter van Ikwilbovenaan.nl. Bíjna 24/7 is hij bezig met Google Ads en Attributie; hij helpt jullie graag op weg!

Neem contact op: +31(0) 20 2616711

Plan een meeting